Van brievenbus naar pakjesbus, pakketbrievenbus of collibus

Stijlvol langs de buitenkant en praktisch langs de binnenkant, dat is wat een pakketbrievenbus moet zijn. Met een pakketbrievenbus hoef je niet meer te wachten tot de postbode geweest is met je pakketjes. Je pakketje wacht voortaan op jou in plaats van omgekeerd.

Onze pakjesbussen zijn verkrijgbaar in INOX, RAL kleur en cor-tenstaal. Elke pakjesbus kan uitgerust worden met een mechanisch pakjessysteem met anti-diefstal beveiliging of een pakjessysteem met codeslot. Pakjesbussen met codeslot kunnen ook gebruikt worden als afhaalbus.

Indien onze standaardmaten / oplossingen niet voldoen, bieden wij ook alle maatwerk aan.

Hoe ontvang ik mijn pakjes in mijn Polybox® pakketbrievenbus?

Zoals je ziet in onderstaand demonstratie filmpje, is het erg makkelijk om een pakje te ontvangen in een Polybox® pakjesbrievenbus.

Pakjes ontvangen in een pakketbrievenbus met mechanisch systeem

Al onze pakketbrievenbussen zijn uitgerust met een "Packet" sticker. Deze geeft aan de postbode of koerier aan dat het om een pakketbrievenbus gaat. Deze zal vervolgens het pakketje hierin deponeren. Voor BPost is het echter aangeraden om dit ook door te geven via jouw BPost voorkeuren

Pakjes ontvangen in een pakketbrievenbus met codeslot systeem

Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u in het opmerkingen veld en/of bedrijf veld volgende melding in:

"PAKKET CODE 1234" waarbij 1234 de code is die u ingesteld heeft in de pakketbrievenbus. U kan de code makkelijk wijzigen, om misbruik te voorkomen. Al onze pakketbrievenbussen met codeslot worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding om met het codeslot aan de slag te gaan.

Ontdek onze pakketbrievenbussen

Wij maken op deze website gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer info

Ok en sluiten