Brievenbus Cortenstaal b0111

Nieuw en echte "Handmade in Belgium", een strakke brievenbus met achterliggend voorvlak, grote cor-ten stalen deur met inox pianoscharnier over de volledige hoogte van de deur, functioneel en onverslijtbaar.
Niet te vergelijken met de metalen opgelaste scharnieren of de massaproductie aluminium deurtjes, beiden zijn eveneens beperkt van toegang en dus onfunctioneel in vergelijking met ons model. 
Voorzien van anticondens bodemplaat die verstelbaar is op 3 niveaus, groot volume van 50 liter naar 110 liter. De brievenbus kan langs binnen verankerd worden om diefstal te voorkomen. De brievenbus is bovendien perfect waterdicht. 
Deze uitvoering is ook verkrijgbaar in 2box, 3box, 4box, 5box die onbeperkt aan elkaar geschakeld kunnen worden voor grote buitenopstellingen van appartementsgebouwen.
 
Kostprijs voor standaard model 790 euro incl. BTW afgehaald na afspraak 7 op 7 van 9 u tot 20 u, hierdoor hoeft u niet in de file te staan, afleveren kan mits meerprijs.
Kostprijs voor model met 2de deur en codeslot voor grote pakketten 995 euro incl. BTW.
 
(Waarschuwing voor het misbruik van sommige die onder HIB ook niet HIB producten aanbieden, wij voldoen perfect aan de afgesproken criteria van UNIZO.)

Afmetingen: 34 cm x 34 cm x 100 cm hoog

Prijs: Vanaf 790 euro incl. BTW

Levering: Levering bij u thuis (60-100euro incl. BTW afhankelijk van afmetingen, gewicht en land) of gratis afhaling te Ninove na afspraak (7/7 10h-20h)

Nu bestellen Contacteer ons

Opgelet: Onze brievenbussen zijn enkel te koop via The-Box®/Polybox®. Deze zijn niet verkrijgbaar in de handel. Indien u deze elders te koop aangeboden krijgt is het namaak.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer info

Ok en sluiten