Brievenbus Arduinbox b0202

Design brievenbus met zuil in natuursteen (arduin, blauwe hardsteen )standaarduitvoering 30cm br. x 100cm h. x 5cm dik, voetplaat 25cm x 33cm x 5cm dik in elkaar gelijmd en gevezen met inox bouten.

Brievenbusbox inox 316, strakke naadloze uitvoering met inworp en deur onder klep, verborgen slot, is ontworpen om met 1 hand te ledigen, het deksel gaat automatisch open en dicht bij het ledigen, kan overal geplaatst worden zonder rekening te moeten houden met een deur.

De intelectuele rechten zijn geregistreerd tegen namaak en piraterij.

De brievenbus op de foto is voorzien van LED verlichting die de natuursteen zuil en het huisnummer verlichten," TOWERLED" een streling voor het oog.

Verkrijgbaar in SMALL 30cm, MEDIUM 35cm en LARGE 40cm.

Gratis huisnummer geplaatst op uitvoering met LED verlichting.

Al onze brievenbussen voldoen aan de Belgische en Nederlandse postnormen.

Beschikbaar uit voorraad tenzij uitgeput. NOG SLECHTS 0 BESCHIKBAAR in standaard uitvoering, enkel nog beschikbaar in medium (35cm) uitvoering aan 412 euro excl. BTW - 498.50 euro incl. BTW! (Zonder LED-verlichting) 

 

Afmetingen: 105cm hoog x 30cm breed x 12cm diep

Prijs: Vanaf 361,79 euro incl. BTW

Levering: Levering bij u thuis (60-100euro incl. BTW afhankelijk van afmetingen, gewicht en land) of gratis afhaling te Ninove na afspraak (7/7 10h-20h)

Nu bestellen Contacteer ons

Opgelet: Onze brievenbussen zijn enkel te koop via The-Box®/Polybox®. Deze zijn niet verkrijgbaar in de handel. Indien u deze elders te koop aangeboden krijgt is het namaak.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer info

Ok en sluiten